2009-06-09 12:53:59• hírek • Szatmar.ro

Van még feladata a bajnoknak

Az ifjúsági bajnok Nagykárolyra még akár több zónaközi döntő is várhat.

A Nagykárolyi Victoria ifjúsági csapata a vasárnapi döntőben 1-1-es végeredmény után büntetőkkel legyőzte az Avasfelsőfalui Energia csapatát és ezzel megnyerte a megyei bajnokságot. Ám a fiúk számára nem ért véget az idei szezon, mivel ezzel kivívták maguknak a jogot, hogy részt vehessen a következő zónaközi döntőn.

Magyarán ez azt jelenti, hogy a Victoria június 16.-án és 18.-án két mérkőzést vív valamely, még meg nem nevezett szomszédos megye bajnokával, amelynek tétje, hogy részt vehessenek a következő zónaközi szakasz fináléjában. Ennek a lebonyolításáról még nem született döntés.

Pintér Sándor vezetőedző azonban erről még nem beszélt, egyelőre a bajnoki cím miatt méltatta játékosait. „Nem szeretnénk kiemelni senkit, az egész csapatot dicséret illeti. Az elvégzett munka meghozta az eredményét, mivel a fiúk megfelelőképpen álltak hozzá a munkához."

A csapatot 1990-93 között született játékosok alkotják és nagy részükre igényt tartanak a nagycsapat keretében is. „Ezekre a futballistákra továbbra is számítunk az első csapatnál, de pár játékost el is veszíthetünk, ugyanis az érettségizők közül egyetemekre is felvételiznek, és ha sikerül bejutniuk, akkor nem állhatunk az útjukba", mondta Pintér.

A Tabi Zsolttal egyetemben a nagycsapatot is irányító Pintér a negyedik osztály regionális döntőjében a Mikola ellen elveszített meccsről is említést tett. „Megvoltak a lehetőségeink, de nem megfelelő pillanatban nem tudtunk élni vele. Hiányzott az átütő erő, de a foci már csak ilyen. Máskölönben egy igen jó iramú meccs volt, ütötte a harmadik liga színvonalát is."

Pintér azt is elmondta, hogy szeretnék egyben tartani a társaságot és néhány, jelenleg még az ifiknél szereplő futballistával megerősíteni a keretet.


A bajnokcsapat
A bajnok csapat,  a Nagykárolyi Victoria


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: